30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
280g-faina
1-plic de vanilie
200g-margarina
100g-migdale decojite si razuite
50g-zahar
Mod de preparare:
Se presara peste faina migdalele,zaharul,zaharul vanilat.
Peste acestea se pune margarina se amesteca iar din aluatul obtinut se formeaza role de grosimea unui creion care se taie bucatele de 5cm lungime,carora li se da forma de cornulete.
Apoi se coc intr-o tava unsa timp de 10-15min.dupa ce s-au copt cornuletele fierbinti se tavalesc prin zahar pudra cu vanilie
POFTA BUNA
O reteta propusa de: Isabela Stoica (stoicaisabela)
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani