30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
280g-faina
1-plic de vanilie
200g-margarina
100g-migdale decojite si razuite
50g-zahar
Mod de preparare:
Se presara peste faina migdalele,zaharul,zaharul vanilat.
Peste acestea se pune margarina se amesteca iar din aluatul obtinut se formeaza role de grosimea unui creion care se taie bucatele de 5cm lungime,carora li se da forma de cornulete.
Apoi se coc intr-o tava unsa timp de 10-15min.dupa ce s-au copt cornuletele fierbinti se tavalesc prin zahar pudra cu vanilie
POFTA BUNA
O reteta propusa de: Isabela Stoica (stoicaisabela)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?