Cornulete de vanilie de post

30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
280g-faina
1-plic de vanilie
200g-margarina
100g-migdale decojite si razuite
50g-zahar
Mod de preparare:
Se presara peste faina migdalele,zaharul,zaharul vanilat.
Peste acestea se pune margarina se amesteca iar din aluatul obtinut se formeaza role de grosimea unui creion care se taie bucatele de 5cm lungime,carora li se da forma de cornulete.
Apoi se coc intr-o tava unsa timp de 10-15min.dupa ce s-au copt cornuletele fierbinti se tavalesc prin zahar pudra cu vanilie
POFTA BUNA
O reteta propusa de: Isabela Stoica (stoicaisabela)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse