50 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1 capatana mica de varza dulce,
4 bucati cotlet de porc (dezosat),
2 lingurite amestec de condimente pentru carne de porc,
100g.legume congelate(amestec mexican)
100ml. vin alb,
40g.unt,
sare,
piper;
Mod de preparare:
1.Se opareste varza in apa sarata, se desfac frunzele.
2.Se topeste 1/2 din cantitatea de unt intr-o tigaie.Se taie cotletele in doua si se prajesc in untul incins,timp de 5 minute.
3.Se pun bucatile de carne in mijlocul frunzelor de varza ,se impacheteaza si se leaga cu ata.
4.Se incalzeste restul de unt in alta tigaie si se calesc ,timp de 2 minute, la foc potrivit, legumele congelate ,se presara cu condimente -sare si piper-apoi se stropesc cu vin.
5.Se pun pachetelele de carne in tigaie,peste legume si se lasa la foc mic 15-20 de minute.Se servesc fierbinti cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară