50 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1 capatana mica de varza dulce,
4 bucati cotlet de porc (dezosat),
2 lingurite amestec de condimente pentru carne de porc,
100g.legume congelate(amestec mexican)
100ml. vin alb,
40g.unt,
sare,
piper;
Mod de preparare:
1.Se opareste varza in apa sarata, se desfac frunzele.
2.Se topeste 1/2 din cantitatea de unt intr-o tigaie.Se taie cotletele in doua si se prajesc in untul incins,timp de 5 minute.
3.Se pun bucatile de carne in mijlocul frunzelor de varza ,se impacheteaza si se leaga cu ata.
4.Se incalzeste restul de unt in alta tigaie si se calesc ,timp de 2 minute, la foc potrivit, legumele congelate ,se presara cu condimente -sare si piper-apoi se stropesc cu vin.
5.Se pun pachetelele de carne in tigaie,peste legume si se lasa la foc mic 15-20 de minute.Se servesc fierbinti cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !