IN ACEST ARTICOL:
Iata o folosire mai interesanta a verzei dulci!
Timp de preparare:
50 - min

Dificultate:
redusa

Ingrediente:

1 capatana mica de varza dulce,
4 bucati cotlet de porc (dezosat),
2 lingurite amestec de condimente pentru carne de porc,
100g.legume congelate(amestec mexican)
100ml. vin alb,
40g.unt,
sare,
piper;

Mod de preparare:

1.Se opareste varza in apa sarata, se desfac frunzele.
2.Se topeste 1/2 din cantitatea de unt intr-o tigaie.Se taie cotletele in doua si se prajesc in untul incins,timp de 5 minute.
3.Se pun bucatile de carne in mijlocul frunzelor de varza ,se impacheteaza si se leaga cu ata.
4.Se incalzeste restul de unt in alta tigaie si se calesc ,timp de 2 minute, la foc potrivit, legumele congelate ,se presara cu condimente -sare si piper-apoi se stropesc cu vin.
5.Se pun pachetelele de carne in tigaie,peste legume si se lasa la foc mic 15-20 de minute.Se servesc fierbinti cu un vin alb sec.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri