IN ACEST ARTICOL:
Iata o folosire mai interesanta a verzei dulci!
Timp de preparare:
50 - min

Dificultate:
redusa

Ingrediente:

1 capatana mica de varza dulce,
4 bucati cotlet de porc (dezosat),
2 lingurite amestec de condimente pentru carne de porc,
100g.legume congelate(amestec mexican)
100ml. vin alb,
40g.unt,
sare,
piper;

Mod de preparare:

1.Se opareste varza in apa sarata, se desfac frunzele.
2.Se topeste 1/2 din cantitatea de unt intr-o tigaie.Se taie cotletele in doua si se prajesc in untul incins,timp de 5 minute.
3.Se pun bucatile de carne in mijlocul frunzelor de varza ,se impacheteaza si se leaga cu ata.
4.Se incalzeste restul de unt in alta tigaie si se calesc ,timp de 2 minute, la foc potrivit, legumele congelate ,se presara cu condimente -sare si piper-apoi se stropesc cu vin.
5.Se pun pachetelele de carne in tigaie,peste legume si se lasa la foc mic 15-20 de minute.Se servesc fierbinti cu un vin alb sec.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Wasabi: Ce Este, Beneficii și Cum să Folosești Wasabi la Sushi Pentru prima oară, ASIA FEST are loc în “Orașul de sub Tâmpa” Începe ASIA FEST Trei zile de magie, culori și gusturi unice, la Arena Națională

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri