50 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1 capatana mica de varza dulce,
4 bucati cotlet de porc (dezosat),
2 lingurite amestec de condimente pentru carne de porc,
100g.legume congelate(amestec mexican)
100ml. vin alb,
40g.unt,
sare,
piper;
Mod de preparare:
1.Se opareste varza in apa sarata, se desfac frunzele.
2.Se topeste 1/2 din cantitatea de unt intr-o tigaie.Se taie cotletele in doua si se prajesc in untul incins,timp de 5 minute.
3.Se pun bucatile de carne in mijlocul frunzelor de varza ,se impacheteaza si se leaga cu ata.
4.Se incalzeste restul de unt in alta tigaie si se calesc ,timp de 2 minute, la foc potrivit, legumele congelate ,se presara cu condimente -sare si piper-apoi se stropesc cu vin.
5.Se pun pachetelele de carne in tigaie,peste legume si se lasa la foc mic 15-20 de minute.Se servesc fierbinti cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie