- 8 banane
- 3 linguri zahar
- 1 lingura rasa faina
- 1 pahar lapte
- 2 oua
- 2 linguri nescafe
- 1 lingura unt
Mod de preparare
Se decojesc bananele, si 6 din ele se taie in doua pe lung, asezand bucatile intr-o forma de Jena unsa cu unt. Separat se sfarama cu furculita celelalte doua banane si se acopera cu ele jumatatile din forma. Intr-im vas se amesteca faina cu nesul si zaharul si putin lapte.
Dupa ce s-au amestecat bine, se adauga si restul de lapte, se pune pe foc mic, si se fierbe pana se ingroasa, amestecand mereu. Se da deoaparte si dupa ce s-a racit, se amesteca mai intai cu galbenusurile puse pe rand, si apoi cu albusurile batute spuma si se amesteca usor. Cu aceasta crema se acopera bananele, se coace la foc potrivit 25 de minute
Pofta buna!
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?