- 8 banane
- 3 linguri zahar
- 1 lingura rasa faina
- 1 pahar lapte
- 2 oua
- 2 linguri nescafe
- 1 lingura unt
Mod de preparare
Se decojesc bananele, si 6 din ele se taie in doua pe lung, asezand bucatile intr-o forma de Jena unsa cu unt. Separat se sfarama cu furculita celelalte doua banane si se acopera cu ele jumatatile din forma. Intr-im vas se amesteca faina cu nesul si zaharul si putin lapte.
Dupa ce s-au amestecat bine, se adauga si restul de lapte, se pune pe foc mic, si se fierbe pana se ingroasa, amestecand mereu. Se da deoaparte si dupa ce s-a racit, se amesteca mai intai cu galbenusurile puse pe rand, si apoi cu albusurile batute spuma si se amesteca usor. Cu aceasta crema se acopera bananele, se coace la foc potrivit 25 de minute
Pofta buna!
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !