-o felie de franzela
-un ou
-facultativ feliute de sunca sau cascaval
-sare,piper.
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se pune un pic de ulei,cand este fierbinte se pune felia de franzela gaurita la mijloc in prealabil.Se sparge oul intreg in mijlocul gaurit al feliei de franzela(se poate folosi si o felie de paine),se sareaza apoi se intoarece cu o paleta.
Cat timp e pe foc se poate pune deasupra cascaval ras sau feliute de sunca,salam,branza(dupa preferinta).Cand e prajita se stinge focul si se pune un capac peste tigaie timp de 2-3 min.
E bun ca mic dejun....
O reteta propusa de: Pentea Doina (xxlanita)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.