-o felie de franzela
-un ou
-facultativ feliute de sunca sau cascaval
-sare,piper.
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se pune un pic de ulei,cand este fierbinte se pune felia de franzela gaurita la mijloc in prealabil.Se sparge oul intreg in mijlocul gaurit al feliei de franzela(se poate folosi si o felie de paine),se sareaza apoi se intoarece cu o paleta.
Cat timp e pe foc se poate pune deasupra cascaval ras sau feliute de sunca,salam,branza(dupa preferinta).Cand e prajita se stinge focul si se pune un capac peste tigaie timp de 2-3 min.
E bun ca mic dejun....
O reteta propusa de: Pentea Doina (xxlanita)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară