-o felie de franzela
-un ou
-facultativ feliute de sunca sau cascaval
-sare,piper.
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se pune un pic de ulei,cand este fierbinte se pune felia de franzela gaurita la mijloc in prealabil.Se sparge oul intreg in mijlocul gaurit al feliei de franzela(se poate folosi si o felie de paine),se sareaza apoi se intoarece cu o paleta.
Cat timp e pe foc se poate pune deasupra cascaval ras sau feliute de sunca,salam,branza(dupa preferinta).Cand e prajita se stinge focul si se pune un capac peste tigaie timp de 2-3 min.
E bun ca mic dejun....
O reteta propusa de: Pentea Doina (xxlanita)
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !