O reteta de ochi de ou in paine

Ingrediente:

-o felie de franzela
-un ou
-facultativ feliute de sunca sau cascaval
-sare,piper.

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se pune un pic de ulei,cand este fierbinte se pune felia de franzela gaurita la mijloc in prealabil.Se sparge oul intreg in mijlocul gaurit al feliei de franzela(se poate folosi si o felie de paine),se sareaza apoi se intoarece cu o paleta.
Cat timp e pe foc se poate pune deasupra cascaval ras sau feliute de sunca,salam,branza(dupa preferinta).Cand e prajita se stinge focul si se pune un capac peste tigaie timp de 2-3 min.
E bun ca mic dejun....

O reteta propusa de: Pentea Doina (xxlanita)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ochi de ou in paine.