30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 4 smochine coapte bine,
- 4 cotlete (fara os),
- 3 linguri mustar de smochine(din comert),
- 3 linguri ulei de masline,
- sare de mare,
- piper proaspat macinat;
Mod de preparare:
1.Se spala smochinele, se sterg cu un prosop de bucatarie si se taie in felii de 5 mm.grosime.
2.Cu un cutit ascutit se face un buzunaras fiecarei bucati de cotlet,unde se pun 3-4 felii de smochine.
3.Se amesteca mustarul de smochine cu uleiul si, cu acest amestec ,se ung cotletele umplute cu smochine.Se condimenteaza cu sare si piper,apoi se frig pe gratar timp de 6 minute,pe fiecare parte.
4.Se servesc cotletele cu garnitura de cartofi si salata verde.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.