Este o combinatie excelenta!!!

Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 4 smochine coapte bine,
  • 4 cotlete (fara os),
  • 3 linguri mustar de smochine(din comert),
  • 3 linguri ulei de masline,
  • sare de mare,
  • piper proaspat macinat;

Mod de preparare:

1.Se spala smochinele, se sterg cu un prosop de bucatarie si se taie in felii de 5 mm.grosime.

2.Cu un cutit ascutit se face un buzunaras fiecarei bucati de cotlet,unde se pun 3-4 felii de smochine.

3.Se amesteca mustarul de smochine cu uleiul si, cu acest amestec ,se ung cotletele umplute cu smochine.Se condimenteaza cu sare si piper,apoi se frig pe gratar timp de 6 minute,pe fiecare parte.

4.Se servesc cotletele cu garnitura de cartofi si salata verde.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cotlet umplut su smochine.

Retete culinare similare