Este un preparat delicios pentru o cina in familie.

Timp de preparare:

35 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

(pentru 8 bucati):

  • 220g.faina,
  • 110g. unt,
  • 6 oua,
  • sare,
  • piper,
  • 400g. smantana groasa,
  • 2 linguri pasta de rosii,
  • 400g. rosii cocktail,
  • 100g.branza feta din conserva,(taiata cubulete)
  • frunze de rucola pentru ornat;

Mod de preparare:

1.Se prepara un aluat fraged din faina, unt taiat cubulete, sare si un ou.Se pune in folie si se tine la rece 30 minute.
2.Se preincalzeste cuptorul la 200*C.Intr-o tava de sufleu de 20/30cm., unsa cu unt , se pune aluatul si se coace 5 minute.
3.Smantana groasa se freaca cu 5 oua si pasta de rosii.Se condimenteaza cu sare si piper si se pune peste aluatul copt timp de 5 minute.Se netezeste bine.Rosiile se spala si se taie in patru,apoi se aseaza in tava.Se scurge branza feta de ulei si se pune printre rosii.
4.Se coace sufleul 35 minute , se orneaza cu frunze de rucola si se serveste cu un vin alb sec.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sufleu de rosii cu feta.