Doua feluri de branza(camembert,
feta,gorgonzola,cedar,parmezan,
mozzarella)la alegere
2 pahare vin,
2 linguri faina
Mod de preparare:
Se gateste din cel putin doua feluri de branza care se topesc cu vin,de obicei sec si alb,si faina.
Unii adauga si putin usturoi.
Amestecul se serveste fierbinte.
Nu un bol pentru fiecare, ci unul pentru toti.De aceea se folosescf urculite cu cozi foarte lungi.
Se infig in ele cubulete de paine, care se inmoaie in amestecul de branza.
O reteta propusa de: Trifan Carmen (nemrac)
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare