Doua feluri de branza(camembert,
feta,gorgonzola,cedar,parmezan,
mozzarella)la alegere
2 pahare vin,
2 linguri faina
Mod de preparare:
Se gateste din cel putin doua feluri de branza care se topesc cu vin,de obicei sec si alb,si faina.
Unii adauga si putin usturoi.
Amestecul se serveste fierbinte.
Nu un bol pentru fiecare, ci unul pentru toti.De aceea se folosescf urculite cu cozi foarte lungi.
Se infig in ele cubulete de paine, care se inmoaie in amestecul de branza.
O reteta propusa de: Trifan Carmen (nemrac)
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani