Doua feluri de branza(camembert,
feta,gorgonzola,cedar,parmezan,
mozzarella)la alegere
2 pahare vin,
2 linguri faina
Mod de preparare:
Se gateste din cel putin doua feluri de branza care se topesc cu vin,de obicei sec si alb,si faina.
Unii adauga si putin usturoi.
Amestecul se serveste fierbinte.
Nu un bol pentru fiecare, ci unul pentru toti.De aceea se folosescf urculite cu cozi foarte lungi.
Se infig in ele cubulete de paine, care se inmoaie in amestecul de branza.
O reteta propusa de: Trifan Carmen (nemrac)
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!