Doua feluri de branza(camembert,
feta,gorgonzola,cedar,parmezan,
mozzarella)la alegere
2 pahare vin,
2 linguri faina
Mod de preparare:
Se gateste din cel putin doua feluri de branza care se topesc cu vin,de obicei sec si alb,si faina.
Unii adauga si putin usturoi.
Amestecul se serveste fierbinte.
Nu un bol pentru fiecare, ci unul pentru toti.De aceea se folosescf urculite cu cozi foarte lungi.
Se infig in ele cubulete de paine, care se inmoaie in amestecul de branza.
O reteta propusa de: Trifan Carmen (nemrac)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară