Fondue

Doua feluri de branza(camembert,
feta,gorgonzola,cedar,parmezan,
mozzarella)la alegere
2 pahare vin,
2 linguri faina
Mod de preparare:
Se gateste din cel putin doua feluri de branza care se topesc cu vin,de obicei sec si alb,si faina.
Unii adauga si putin usturoi.
Amestecul se serveste fierbinte.
Nu un bol pentru fiecare, ci unul pentru toti.De aceea se folosescf urculite cu cozi foarte lungi.
Se infig in ele cubulete de paine, care se inmoaie in amestecul de branza.
O reteta propusa de: Trifan Carmen (nemrac)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!