20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
-10 linguri de zahar
-10 linguri de ulei
-10 linguri de lapte
-1 oua
-1 pliculet de praf de copt stins in zeama de lamaie
-un praf de sare
-faina cat cuprinde
-1-1.5 kg mere
-scortisoara
-un pumn de pesmet sau gris.
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele, ca sa obtinem o coca nelipicioasa.
Se imparte coca in doua si se fac doua foi.In tava unsa cu ulei(eu nu pun si faina)se aseaza prima foaie,se presara cu pesmet(gris) se pune uniform merele ras si stors(nu trebuie calit), deasupra presaram zahar (cam 200-300 g.),scortisoara.Asezam deasupra foaia al doilea.Se coace in cuptor la foc potrivit.
Foarte buna!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Mamaligoi Csilla (mcs)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?