Zacusca de gogonele
120 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
5 kg. gogonele ,
1 kg.ceapa,
500ml.ulei,
100g.zahar,
200g.mustar,
15 gogosari rosii,
15 ardei capia,
500g. morcov(ras pe razatoarea mica),
sare, piper (dupa gust)
Mod de preparare:
1 Se oparesc gogonelele, se curata de pielita si se taie cubulete.
2.Se curata ceapa ,se taie marunt si se caleste impreuna cu morcovul ras.Se adauga gogosarii si ardeii capia copti si curatati de coaja si dati prin masina de tocat carne.
3.Se amesteca cele doua compozitii cu sarea, mustarul, piperul si zaharul si se pun pe foc .Cand a scazut suficient zacusca si uleiul s-a adunat la suprafata ,se ia de pe foc si se pune in borcane fierbinti.Se capseaza si se pun in haine pana a doua zi.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- zacusca
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei