120 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
5 kg. gogonele ,
1 kg.ceapa,
500ml.ulei,
100g.zahar,
200g.mustar,
15 gogosari rosii,
15 ardei capia,
500g. morcov(ras pe razatoarea mica),
sare, piper (dupa gust)
Mod de preparare:
1 Se oparesc gogonelele, se curata de pielita si se taie cubulete.
2.Se curata ceapa ,se taie marunt si se caleste impreuna cu morcovul ras.Se adauga gogosarii si ardeii capia copti si curatati de coaja si dati prin masina de tocat carne.
3.Se amesteca cele doua compozitii cu sarea, mustarul, piperul si zaharul si se pun pe foc .Cand a scazut suficient zacusca si uleiul s-a adunat la suprafata ,se ia de pe foc si se pune in borcane fierbinti.Se capseaza si se pun in haine pana a doua zi.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !