120 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
5 kg. gogonele ,
1 kg.ceapa,
500ml.ulei,
100g.zahar,
200g.mustar,
15 gogosari rosii,
15 ardei capia,
500g. morcov(ras pe razatoarea mica),
sare, piper (dupa gust)
Mod de preparare:
1 Se oparesc gogonelele, se curata de pielita si se taie cubulete.
2.Se curata ceapa ,se taie marunt si se caleste impreuna cu morcovul ras.Se adauga gogosarii si ardeii capia copti si curatati de coaja si dati prin masina de tocat carne.
3.Se amesteca cele doua compozitii cu sarea, mustarul, piperul si zaharul si se pun pe foc .Cand a scazut suficient zacusca si uleiul s-a adunat la suprafata ,se ia de pe foc si se pune in borcane fierbinti.Se capseaza si se pun in haine pana a doua zi.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?