120 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
5 kg. gogonele ,
1 kg.ceapa,
500ml.ulei,
100g.zahar,
200g.mustar,
15 gogosari rosii,
15 ardei capia,
500g. morcov(ras pe razatoarea mica),
sare, piper (dupa gust)
Mod de preparare:
1 Se oparesc gogonelele, se curata de pielita si se taie cubulete.
2.Se curata ceapa ,se taie marunt si se caleste impreuna cu morcovul ras.Se adauga gogosarii si ardeii capia copti si curatati de coaja si dati prin masina de tocat carne.
3.Se amesteca cele doua compozitii cu sarea, mustarul, piperul si zaharul si se pun pe foc .Cand a scazut suficient zacusca si uleiul s-a adunat la suprafata ,se ia de pe foc si se pune in borcane fierbinti.Se capseaza si se pun in haine pana a doua zi.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.