Este foarte apreciata de familia mea si prietenii mei.

Timp de preparare:

120 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

5 kg. gogonele ,
1 kg.ceapa,
500ml.ulei,
100g.zahar,
200g.mustar,
15 gogosari rosii,
15 ardei capia,
500g. morcov(ras pe razatoarea mica),
sare, piper (dupa gust)

Mod de preparare:

1 Se oparesc gogonelele, se curata de pielita si se taie cubulete.
2.Se curata ceapa ,se taie marunt si se caleste impreuna cu morcovul ras.Se adauga gogosarii si ardeii capia copti si curatati de coaja si dati prin masina de tocat carne.
3.Se amesteca cele doua compozitii cu sarea, mustarul, piperul si zaharul si se pun pe foc .Cand a scazut suficient zacusca si uleiul s-a adunat la suprafata ,se ia de pe foc si se pune in borcane fierbinti.Se capseaza si se pun in haine pana a doua zi.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Zacusca de gogonele.

Retete culinare similare