50 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 200gr. boabe de naut,
- 1 ceapa de marime potrivita,
- ulei de masline,
- zeama de lamaie,
- sare
Mod de preparare:
Boabele de naut se lasa la inmuiat de seara pana a doua zi. Se pun apoi la fiert si cand sunt moi,se scurg de apa , se baga la robot sau se paseaza bine cu telul.
Se adauga ceapa taiata marunt, sare si putin piper dupa gust, ulei de masline cat sa iasa ca o pasta si zeama de la 1 lamaie(puteti incerca din cand in cand, cand puneti lamaia sa fie acra/mai putin acra functie de gusturi).
Pofta buna!
O reteta propusa de: Deaconeasa Carmen (deaconeasa_carmen)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?