50 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 200gr. boabe de naut,
- 1 ceapa de marime potrivita,
- ulei de masline,
- zeama de lamaie,
- sare
Mod de preparare:
Boabele de naut se lasa la inmuiat de seara pana a doua zi. Se pun apoi la fiert si cand sunt moi,se scurg de apa , se baga la robot sau se paseaza bine cu telul.
Se adauga ceapa taiata marunt, sare si putin piper dupa gust, ulei de masline cat sa iasa ca o pasta si zeama de la 1 lamaie(puteti incerca din cand in cand, cand puneti lamaia sa fie acra/mai putin acra functie de gusturi).
Pofta buna!
O reteta propusa de: Deaconeasa Carmen (deaconeasa_carmen)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară