50 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 200gr. boabe de naut,
- 1 ceapa de marime potrivita,
- ulei de masline,
- zeama de lamaie,
- sare
Mod de preparare:
Boabele de naut se lasa la inmuiat de seara pana a doua zi. Se pun apoi la fiert si cand sunt moi,se scurg de apa , se baga la robot sau se paseaza bine cu telul.
Se adauga ceapa taiata marunt, sare si putin piper dupa gust, ulei de masline cat sa iasa ca o pasta si zeama de la 1 lamaie(puteti incerca din cand in cand, cand puneti lamaia sa fie acra/mai putin acra functie de gusturi).
Pofta buna!
O reteta propusa de: Deaconeasa Carmen (deaconeasa_carmen)
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân