Ciorba greceasca

-500 g de carne de vaca
-1 litru de apa
-zarzavat
-1 ou
-2 linguri de orez
-lamaie
-sare
Mod de preparare:
Carnea se spala bine si se taie in bucati mici.Se pune intr-o oala cu apa si sare si se pune la fiert. Ai grija sa indepartezi spuma formata.Adauga apoi zarzavatul.
Dupa ce fierbe carnea se scoate zarzavatul si se adauga orezul.
Dupa ce a fiert si orezul se adauga zeama de lamaie si oul.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Melania Cristea (dysaster)
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- carne de vita
- ciorba
- ciorba greceasca
- lamaie
- orez
- ou
- sare
- zarzavat
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse