-500 g de carne de vaca
-1 litru de apa
-zarzavat
-1 ou
-2 linguri de orez
-lamaie
-sare
Mod de preparare:
Carnea se spala bine si se taie in bucati mici.Se pune intr-o oala cu apa si sare si se pune la fiert. Ai grija sa indepartezi spuma formata.Adauga apoi zarzavatul.
Dupa ce fierbe carnea se scoate zarzavatul si se adauga orezul.
Dupa ce a fiert si orezul se adauga zeama de lamaie si oul.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Melania Cristea (dysaster)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară