- 1 pastrav crud
- 1 pepene galben
- 1 rosie
- 2 ardei grasi
- 1 peste afumat
- 1 castravete
- 1 cutie mica de porumb
- 1 gogosar murat
- maioneza
- piper
- sare
Mod de preparare
Se taie pepenele galben pe jumatate. Se scobeste si miezul se taie in bucatele. La fel se taie in bucati si pestele si restul ingredientelor.
Se adauga putina maioneza si se amesteca bine. Intreaga compozitie se pune in coaja de pepene si se serveste rece.
Pofta buna!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?