- 1 pastrav crud
- 1 pepene galben
- 1 rosie
- 2 ardei grasi
- 1 peste afumat
- 1 castravete
- 1 cutie mica de porumb
- 1 gogosar murat
- maioneza
- piper
- sare
Mod de preparare
Se taie pepenele galben pe jumatate. Se scobeste si miezul se taie in bucatele. La fel se taie in bucati si pestele si restul ingredientelor.
Se adauga putina maioneza si se amesteca bine. Intreaga compozitie se pune in coaja de pepene si se serveste rece.
Pofta buna!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare