IN ACEST ARTICOL:
Ce parere ai de o prajitura cu morcovi?
Ingrediente

  • 14-15 linguri de apa
  • 12 linguri de ulei
  • 12 linguri de faina
  • 13 linguri de morcov ras
  • 12 linguri de faina
  • putin bicarbonat ( o lingurita)
  • 50 g stafide
  • ssente dupa gust

Mod de preparare

Uleiul se amesteca bine cu zaharul atat timp cat este nevoie pentru a se forma o spuma. Se adauga morcov, apa si bicarbonat stins cu zeama de lamaie.
Se pun si stafidele, esente si faina. Se amesteca bine totul si se pune intr-o tava unsa cu ulei si pudrata cu faina.
Se baga tava la cuptor si se tine la foc potrivit.

Pofta buna!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri