- 14-15 linguri de apa
- 12 linguri de ulei
- 12 linguri de faina
- 13 linguri de morcov ras
- 12 linguri de faina
- putin bicarbonat ( o lingurita)
- 50 g stafide
- ssente dupa gust
Mod de preparare
Uleiul se amesteca bine cu zaharul atat timp cat este nevoie pentru a se forma o spuma. Se adauga morcov, apa si bicarbonat stins cu zeama de lamaie.
Se pun si stafidele, esente si faina. Se amesteca bine totul si se pune intr-o tava unsa cu ulei si pudrata cu faina.
Se baga tava la cuptor si se tine la foc potrivit.
Pofta buna!
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional