- 14-15 linguri de apa
- 12 linguri de ulei
- 12 linguri de faina
- 13 linguri de morcov ras
- 12 linguri de faina
- putin bicarbonat ( o lingurita)
- 50 g stafide
- ssente dupa gust
Mod de preparare
Uleiul se amesteca bine cu zaharul atat timp cat este nevoie pentru a se forma o spuma. Se adauga morcov, apa si bicarbonat stins cu zeama de lamaie.
Se pun si stafidele, esente si faina. Se amesteca bine totul si se pune intr-o tava unsa cu ulei si pudrata cu faina.
Se baga tava la cuptor si se tine la foc potrivit.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară