- 14-15 linguri de apa
- 12 linguri de ulei
- 12 linguri de faina
- 13 linguri de morcov ras
- 12 linguri de faina
- putin bicarbonat ( o lingurita)
- 50 g stafide
- ssente dupa gust
Mod de preparare
Uleiul se amesteca bine cu zaharul atat timp cat este nevoie pentru a se forma o spuma. Se adauga morcov, apa si bicarbonat stins cu zeama de lamaie.
Se pun si stafidele, esente si faina. Se amesteca bine totul si se pune intr-o tava unsa cu ulei si pudrata cu faina.
Se baga tava la cuptor si se tine la foc potrivit.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.