Ingrediente:
- un pachet spaghetti
- sos Bolognese
- sunca afumata
- fructe proaspete la alegere (mere, portocale, ananas)
- sare
- 30 ml ulei
Mod de preparare
Se fierb spaghetti in apa cu sare, se face sosul bolognese separat urmand instructiunile de pe plic. Sunca se taie cubulete.
Fructele se curata si se taie cubulete. Se strecoara spaghetti, se amesteca cu sosul si cu sunca taiata cubulete.
Se servesc in farfurii late ornate cu fructe
Pofta buna!
O reteta propusa de: Irime Adelina (adelinairime)
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare