Ingrediente:
- un pachet spaghetti
- sos Bolognese
- sunca afumata
- fructe proaspete la alegere (mere, portocale, ananas)
- sare
- 30 ml ulei
Mod de preparare
Se fierb spaghetti in apa cu sare, se face sosul bolognese separat urmand instructiunile de pe plic. Sunca se taie cubulete.
Fructele se curata si se taie cubulete. Se strecoara spaghetti, se amesteca cu sosul si cu sunca taiata cubulete.
Se servesc in farfurii late ornate cu fructe
Pofta buna!
O reteta propusa de: Irime Adelina (adelinairime)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară