Ingrediente:
- un pachet spaghetti
- sos Bolognese
- sunca afumata
- fructe proaspete la alegere (mere, portocale, ananas)
- sare
- 30 ml ulei
Mod de preparare
Se fierb spaghetti in apa cu sare, se face sosul bolognese separat urmand instructiunile de pe plic. Sunca se taie cubulete.
Fructele se curata si se taie cubulete. Se strecoara spaghetti, se amesteca cu sosul si cu sunca taiata cubulete.
Se servesc in farfurii late ornate cu fructe
Pofta buna!
O reteta propusa de: Irime Adelina (adelinairime)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei