Ingrediente:
- un pachet spaghetti
- sos Bolognese
- sunca afumata
- fructe proaspete la alegere (mere, portocale, ananas)
- sare
- 30 ml ulei
Mod de preparare
Se fierb spaghetti in apa cu sare, se face sosul bolognese separat urmand instructiunile de pe plic. Sunca se taie cubulete.
Fructele se curata si se taie cubulete. Se strecoara spaghetti, se amesteca cu sosul si cu sunca taiata cubulete.
Se servesc in farfurii late ornate cu fructe
Pofta buna!
O reteta propusa de: Irime Adelina (adelinairime)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!