Ingrediente:
- un pachet spaghetti
- sos Bolognese
- sunca afumata
- fructe proaspete la alegere (mere, portocale, ananas)
- sare
- 30 ml ulei
Mod de preparare
Se fierb spaghetti in apa cu sare, se face sosul bolognese separat urmand instructiunile de pe plic. Sunca se taie cubulete.
Fructele se curata si se taie cubulete. Se strecoara spaghetti, se amesteca cu sosul si cu sunca taiata cubulete.
Se servesc in farfurii late ornate cu fructe
Pofta buna!
O reteta propusa de: Irime Adelina (adelinairime)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?