30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 4-5 dovlecei mici
- 1 ceapa
- ulei
- orez(care se face in 10 min.)200-250 gr.
- vegeta sau sare
- branza emmetaler 50gr. sau dupa gust(se poate si fara)
Mod de preparare:
Se taie ceapa marunt si se pune la calit cu ulai la foc mic,intre timp se taie dovlecei feliute subtiri si se pune un pivc de sare pe ei, dupa cafre se pun impreuna cu ceapa in ulei. se lasa la foc mic 15 min.
Intr-o cratita se pune apa cu vegeta sau sare la fiert, apoi cand s-au facut dovleceii cu ceapa se pune orezul, dar atentie trebuie avut grija sa nu se prinda de oala, apoi se pune zeama de vegeta treptat si se tot mesteca in orez sa nu se "afume". Nu prea ma pricep eu la explicatii, dar oricum reteta e foarte buna si usoar de facut.Va doresc pofta buna!
O reteta propusa de: Treica Manuela (treicamanuela)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară