30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 4-5 dovlecei mici
- 1 ceapa
- ulei
- orez(care se face in 10 min.)200-250 gr.
- vegeta sau sare
- branza emmetaler 50gr. sau dupa gust(se poate si fara)
Mod de preparare:
Se taie ceapa marunt si se pune la calit cu ulai la foc mic,intre timp se taie dovlecei feliute subtiri si se pune un pivc de sare pe ei, dupa cafre se pun impreuna cu ceapa in ulei. se lasa la foc mic 15 min.
Intr-o cratita se pune apa cu vegeta sau sare la fiert, apoi cand s-au facut dovleceii cu ceapa se pune orezul, dar atentie trebuie avut grija sa nu se prinda de oala, apoi se pune zeama de vegeta treptat si se tot mesteca in orez sa nu se "afume". Nu prea ma pricep eu la explicatii, dar oricum reteta e foarte buna si usoar de facut.Va doresc pofta buna!
O reteta propusa de: Treica Manuela (treicamanuela)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.