30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 4-5 dovlecei mici
- 1 ceapa
- ulei
- orez(care se face in 10 min.)200-250 gr.
- vegeta sau sare
- branza emmetaler 50gr. sau dupa gust(se poate si fara)
Mod de preparare:
Se taie ceapa marunt si se pune la calit cu ulai la foc mic,intre timp se taie dovlecei feliute subtiri si se pune un pivc de sare pe ei, dupa cafre se pun impreuna cu ceapa in ulei. se lasa la foc mic 15 min.
Intr-o cratita se pune apa cu vegeta sau sare la fiert, apoi cand s-au facut dovleceii cu ceapa se pune orezul, dar atentie trebuie avut grija sa nu se prinda de oala, apoi se pune zeama de vegeta treptat si se tot mesteca in orez sa nu se "afume". Nu prea ma pricep eu la explicatii, dar oricum reteta e foarte buna si usoar de facut.Va doresc pofta buna!
O reteta propusa de: Treica Manuela (treicamanuela)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?