30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 250g.spagetti,
- 200g.morcovi,
- 300g.telina(radacina),
- 200g. gulii,
- 1 ceapa,
- 1 catel de usturoi,
- 1 cukkini(dovlecel verde)
- 4 linguri de margarina,
- 1,5dl. frisca de gatit,
- 1 cubulet de supa de legume Knorr,(1dl.)
- sare, piper;
- 1 manunchi de patrunjel verde tocat,
- 100g. parmezan ras;
Mod de preparare:
1.Se pune apa cu sare la fiert.Legumele se curata , se spala .Gulia se taie in felii de 1 cm.grosime;morcovii ,telina ,cukkini(se lasa cu coaja) si feliile de gulie se dau prin razatoare.Ceapa si usuroiul se curata si se toaca marunt.
2.Se fierb pastele potrivit instructiunilor de pe pachet, se strecoara si se amesteca cu o lingura de margarina.
2.Restul de margarina se pune intr-o tigaie, se topeste ,apoi se adauga legumele si se calesc.
3.Peste legume se pun pastele ,se toarna frisca de gatit si se lasa sa dea in clocot , se adauga supa facuta din cubulet,sare,piper si patrunjel verde tocat.
4.Se pune preparatul pe un platou si se presara cu parmezan ras.Este si mai gustos daca patrunjelul verde se amesteca cu busuioc verde tocat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Ti-a placut reteta asta? Da click aici si trimite si tu reteta ta preferata!
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?