30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 250g.spagetti,
- 200g.morcovi,
- 300g.telina(radacina),
- 200g. gulii,
- 1 ceapa,
- 1 catel de usturoi,
- 1 cukkini(dovlecel verde)
- 4 linguri de margarina,
- 1,5dl. frisca de gatit,
- 1 cubulet de supa de legume Knorr,(1dl.)
- sare, piper;
- 1 manunchi de patrunjel verde tocat,
- 100g. parmezan ras;
Mod de preparare:
1.Se pune apa cu sare la fiert.Legumele se curata , se spala .Gulia se taie in felii de 1 cm.grosime;morcovii ,telina ,cukkini(se lasa cu coaja) si feliile de gulie se dau prin razatoare.Ceapa si usuroiul se curata si se toaca marunt.
2.Se fierb pastele potrivit instructiunilor de pe pachet, se strecoara si se amesteca cu o lingura de margarina.
2.Restul de margarina se pune intr-o tigaie, se topeste ,apoi se adauga legumele si se calesc.
3.Peste legume se pun pastele ,se toarna frisca de gatit si se lasa sa dea in clocot , se adauga supa facuta din cubulet,sare,piper si patrunjel verde tocat.
4.Se pune preparatul pe un platou si se presara cu parmezan ras.Este si mai gustos daca patrunjelul verde se amesteca cu busuioc verde tocat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Ti-a placut reteta asta? Da click aici si trimite si tu reteta ta preferata!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară