Un aperitiv usor de preparat si delicios

Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 8 oua
  • 400 gr branza sarata
  • 1-2 ardei grasi rosii
  • 300 gr maioneza,
  • sare, piper

Mod de preparare:

Ouale se fierb tari, apoi se curata si se dau pe razatoarea mica, branza la fel se rade marunt iar ardeiul gras se taie cubulete.
Intr-un castron se aseaza straturi alternatice de branza, ardei, oua, maioneza(consimentata cu sare si piper), pana se termina ingredientele, iar desupra sa fie un strat de maioneza.

Se decoreaza dupa preferinta si se pastreaza la rece.

Pofta buna !

O reteta propusa de: Costan Adina (adinutza)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata bulgareasca 2.