- 1 ceasca cu orez
- 2 cani cu lapte
- vanilie
- 3 linguri de zahar
- putina sare
Mod de preparare
Se spala bine orezul si se pune la fiert intr-o craticioara impreuna cu laptele rece. Se adauga si putina vanilie. Se fierbe si in timpul acesta se mai si amesteca pentru a nu se lipi de fundul craticioarei.
Cand aproape a fiert se pun si 3 linguri de zahar si foarte putina sare. Dupa ce fierbe bine se poate pune in castronele.
Este foarte bun atat rece cat si cald.
Se serveste cu dulceata sau cu scortisoara presarata pe deasupra.
Pofta buna!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare