- 1 ceasca cu orez
- 2 cani cu lapte
- vanilie
- 3 linguri de zahar
- putina sare
Mod de preparare
Se spala bine orezul si se pune la fiert intr-o craticioara impreuna cu laptele rece. Se adauga si putina vanilie. Se fierbe si in timpul acesta se mai si amesteca pentru a nu se lipi de fundul craticioarei.
Cand aproape a fiert se pun si 3 linguri de zahar si foarte putina sare. Dupa ce fierbe bine se poate pune in castronele.
Este foarte bun atat rece cat si cald.
Se serveste cu dulceata sau cu scortisoara presarata pe deasupra.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară