45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 pachet de spaghete
- 1 bucata de sunculita ardeleneasca (muschiulet sau orice altceva afumat)
- 1 pahar de smantana (mare)
- 3 oua
- parmezan
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pun spaghetele la fiert. Intre timp, preparam sosul pentru spaghete si taiem sunculitza cubuletze apoi le punem la prajit ptr cateva minute. Se separa albusurile de galbenusuri. Peste galbenusuri punem smantana, sare si piper dupa gust si amestecam pana se omogenizeaza.
Dupa ce s-au fiert spaghetele, le trecem printr-un jet de apa rece, le strecuram bine si le punem dinnou la foc mic. Peste spaghete rasturnam sunculitza rumenita bine si le amestecam bine. Dupa cateva minute punem si sosul de smantana si amestecam continuu.
Se lasa la foc mik timp de 10 minute (pana se observa ca sosul si cu spaghetele s-au amestecat foarte bine).
Se servesc calde presarate cu parmezan.
POFTA BUNA!!!!
O reteta propusa de: Adriana Vizitiu (Ada83)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?