- ½ kg cirese
- 100 g zahar
- 3 albusuri
- 100 g zahar pudra
Mod de preparare
Dupa ce se spala ciresele se lasa sa se scurga, li se indeparteaza samburii, se adauga zahar si se tin la frigider. Cele 3 albusuri se bat spuma si se adauga cate putin zahar pudra.
Se pun ciresele peste albusuri si zahar , se bat ca o spuma.
Se adauga spuma obtinuta in cesti/ castronase si se orneaza cu cateva cirese.
Se serveste rece.
Pofta dulce!
Stii vreo reteta deosebita cu cirese? Da click aici si trimite acum reteta ta.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!