- ½ kg cirese
- 100 g zahar
- 3 albusuri
- 100 g zahar pudra
Mod de preparare
Dupa ce se spala ciresele se lasa sa se scurga, li se indeparteaza samburii, se adauga zahar si se tin la frigider. Cele 3 albusuri se bat spuma si se adauga cate putin zahar pudra.
Se pun ciresele peste albusuri si zahar , se bat ca o spuma.
Se adauga spuma obtinuta in cesti/ castronase si se orneaza cu cateva cirese.
Se serveste rece.
Pofta dulce!
Stii vreo reteta deosebita cu cirese? Da click aici si trimite acum reteta ta.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare