Se apropie SFINTELE PASTI...

Timp de preparare:
50 - min

Dificultate:
redusa

Ingrediente:

6 oua,500g branza dulce de vaca,3 pliculete de zahar vanilat,1/2 pachet de unt,6 ling.de zahar,3 ling.cu varf de faina,1praf de copt,zeama si coaja de lamaie,stafide.

Mod de preparare:

Se separa galbenusurile si se amesteca cu zaharul,apoi branza,faina,zaharul vanilat si praful de copt stins cu zeama de lamaie.
Se mai adauga untul,coaja rasa de lamaie,stafide,si la final albusurile batute spuma si se amesteca bine de jos in sus!Se pune aceasta compozitie intr-o tava si se introduce in cuptorul bine incins dar dupa 2-3 minute focul trebuie dat la moderat timp de 30 de minute si... GATA

pasca

!
E SUPER!

O reteta propusa de:Rotar Laura (alirog)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pasca fara aluat.