20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- piept de pui
- sare
- piper
- ou
- faina
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Pieptul de pui taiat bucati se bate ca si snitele.Se presara sare si putin piper pe ele.Intr-o tigaie se incinge uleiul,bucatile de carne se dau prin faina si ou si se prajesc in uleiul incins.
Se pot servi cu cartofi pireu si salata.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Golita Faur Geanina (genusca)
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9