20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- piept de pui
- sare
- piper
- ou
- faina
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Pieptul de pui taiat bucati se bate ca si snitele.Se presara sare si putin piper pe ele.Intr-o tigaie se incinge uleiul,bucatile de carne se dau prin faina si ou si se prajesc in uleiul incins.
Se pot servi cu cartofi pireu si salata.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Golita Faur Geanina (genusca)
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.