60 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1kg varza acra,
- 200g.bacon,
- 500g.carne de porc ,
- 150g.smantana,
- sare,
- piper,
- 1 ardei rosu gras,
- 300g.costita,
- 3 rosii,
- carnat taiat in 10 felii,
- marar verde ,
- 1 ceapa,
- cimbru,
- ulei;
Mod de preparare:
1.Se taie ceapa in bucati mari si se caleste in ulei.Peste ceapa se pune bacon-ul taiat cubulete.
2. Varza acra se taie marunt.Costita se taie de asemenea marunt.Se taie ardeiul cubulete, rosiile se taie felii.
3.Carnea de porc feliata se bate cu batatorul de carne , se sareaza, se pipereaza .Peste felia de carne se pune o felie de rosie, o felie de carnat , apoi se ruleaza si se prinde cu o scobitore.
4.In vasul de Jena,uns cu putin ulei, se pune varza acra ,cimbru tocat,peste se aseaza rulourile de carne si se acopera cu smantana.Se da la cuptor pentru 45 minute.La servire, deasupra se presara marar tocat fin.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?