- 1/2kg carne tocata de pasare,
- 1 ceapa mica,
- 1 cutie ciuperci,
- 4oua,
- ulei,
- patrunjel verde,
- sare,
- piper,
- faina,
- 2 foi de napolitane;
Mod de preparare:
1.Se curata ceapa, se taie maruntsi se caleste putin in ulei.Se adauga ciuperciletaiate marunt si carnea tocata si se calesc impreuna , pana cand carnea se albeste si se patrunde.
2.Se ia compozitia de pe foc ,se adauga 3 oua, puse unul dupa altul,patrunjel verde, sare si piper dupa gust.Se amesteca bine si se imparte in doua.
3.Se intinde jumatate din compozitie pe o foaie de napolitana, iar cealalta jumatate pe a doua foaie.Se lasa putin sa se inmoaie foile , apoi se ruleaza fiecare in parte si se lasa in congelator pana a doua zi.
4.Dupa acest timp, se scot ruladele din congelator, se taie in felii groase de un deget.Se dau prin faina, apoi prin ou si se prajesc in ulei incins.Se servesc calde sau reci, insotite de un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei