- 1/2kg carne tocata de pasare,
- 1 ceapa mica,
- 1 cutie ciuperci,
- 4oua,
- ulei,
- patrunjel verde,
- sare,
- piper,
- faina,
- 2 foi de napolitane;
Mod de preparare:
1.Se curata ceapa, se taie maruntsi se caleste putin in ulei.Se adauga ciuperciletaiate marunt si carnea tocata si se calesc impreuna , pana cand carnea se albeste si se patrunde.
2.Se ia compozitia de pe foc ,se adauga 3 oua, puse unul dupa altul,patrunjel verde, sare si piper dupa gust.Se amesteca bine si se imparte in doua.
3.Se intinde jumatate din compozitie pe o foaie de napolitana, iar cealalta jumatate pe a doua foaie.Se lasa putin sa se inmoaie foile , apoi se ruleaza fiecare in parte si se lasa in congelator pana a doua zi.
4.Dupa acest timp, se scot ruladele din congelator, se taie in felii groase de un deget.Se dau prin faina, apoi prin ou si se prajesc in ulei incins.Se servesc calde sau reci, insotite de un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!