Ingrediente
(8 portii)
ton 400g (de la conserva)
650 g porumb (conserva)
2 linguri de faina
3 cepe mici
2 linguri de ulei de masline
1,2 l lapte
3 lingurite de cimbru uscat
Sare
Piper
3 linguri patrunjel tocat
Mod de preparare
Initial se taie ceapa marunt. Uleiul de masline se pune intr-o cratita pe foc si se incinge. Cratita trebuie sa fie suficient de mare pentru a avea loc laptele. Se caleste putin ceapa. Se adauga faina treptat si se ia de pe foc. Se toarna laptele si se amesteca. Peste lapte se pune tonul din conserva si se amesteca. Porumbul se adauga si el dupa ce in prealabil este bine scurs. Cimbrul se presara peste compozitie amestecand in continuare.
Se amesteca pana da in fiert si apoi se lasa sa fiarba cateva minute.
Se adauga patrunjelul, sarea si piperul (dupa gustul fiecaruia) si se serveste.
Pofta buna!
Sursa: Delly.ro
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana