Ingrediente
(pentru 6 portii)
3 piepti de pui
75 g nuca de cocos
900 g ananas
(aproximativ o conserva jumatate)
3 mere
sare
piper
Mod de preparare
Pieptii de pui se spala bine si se indeparteaza pielea si oasele. Se taie cubulete (latura sa fie in jur de 3-4 cm). Sucul de ananas se scurge si mere se curata de coaja. Se indeparteaza si semintele acestora si se taie cubulete.
Se infig pe 12 tepuse (speciale pentru frigarui) bucati de pui, alternand cu bucatele de mere si ananas. Aceste tepuse se trec prin nuca de cocos.
Frigaruile se prajesc fara grasime sau se pun pe gratar.
Pofta buna!
Sursa: Delly.ro
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana