O reteta gustoasa de supa de ceapa verde si sunca cu galuste de branza de oaie.

Timp de preparare:

45 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 300g.sunca afumata
  • 2 morcovi
  • 1 morcov alb
  • 1 telina
  • 4-5 fire de ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • Pentru galuste:
  • 2 oua
  • 50g.branza de oaie
  • 101-120 g.gris
  • 1 manunchi de marar
  • 6 dl.supa de legume(poate fi si din cubulet)
  • sare

Mod de preparare:

1.In ulei fierbinte se calesc cateva minute morcovii taiati cubulete,telina,taiata tot cubulete,sunca taiata cubulete.
2.Se toarna peste legume 1,4 dl. apa,cand fierbe se sareaza,pipereaza si ,pe foc moderat, se lasa sa fiarba.Se presara ceapa verde taiata rondele si se fierbe in continuare ,pe foc mic, cca.10 minute.
3.Se prepara galustele: galbenusurile se amesteca cu branza zdrobita cu furculita ,cu sarea, mararul,grisul si cu albusurile batute spuma.Se fierb in apa sarata,pe foc mic,timp de 15
minute.
Se ia cratita de pe foc , se acopera si se lasa 10 minute.La servire, se pun galustele in farfurie si se adauga peste supa fierbinte.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa de ceapa verde si sunca cu galuste de branza de oaie.