1 - ora
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 100 gr. Margarina
- ¼ zahar,
- 4 galbenusuri
- 1lingurita amoniac
- 125ml. lapte rece
- arome
- faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit.
Mod de preparare:
Margarina se freaca cu zaharul, se adauga galbenusurile apoi amoniacul dizolvat in lapte,aromele si apoi faina. Aluatul se imparte in 4 se fac foi si se coc pe fundul tavii, ca sa nu se unfle se inteapa cu furculita.
Crema: 100 gr. Margarina se freaca spuma cu 4 linguri de zahar pudra, se adauga 3 linguri de cacao, 1borcan de dulciata de visine, 1 esenta de rom,1/4 de lapte si una din foi sfarmitata foarte fin.
Glazura: Albusurile se bat spuma pe abur pana se infierbanta bine, apoi se toarna peste prajitura...
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ghiorghiu Irina (irinaghiorghiu)
Stii o reteta de prajitura buna? Da click aici si trimite reteta
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.