O prajitura cu foi care va fi pe placul tau.
Timp de preparare:

1 - ora

Dificultate:
redusa

Ingrediente:

  • 100 gr. Margarina
  • ¼ zahar,
  • 4 galbenusuri
  • 1lingurita amoniac
  • 125ml. lapte rece
  • arome
  • faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit.

Mod de preparare:

Margarina se freaca cu zaharul, se adauga galbenusurile apoi amoniacul dizolvat in lapte,aromele si apoi faina. Aluatul se imparte in 4 se fac foi si se coc pe fundul tavii, ca sa nu se unfle se inteapa cu furculita.
Crema: 100 gr. Margarina se freaca spuma cu 4 linguri de zahar pudra, se adauga 3 linguri de cacao, 1borcan de dulciata de visine, 1 esenta de rom,1/4 de lapte si una din foi sfarmitata foarte fin.

Glazura: Albusurile se bat spuma pe abur pana se infierbanta bine, apoi se toarna peste prajitura...

Pofta buna!


O reteta propusa de: Ghiorghiu Irina (irinaghiorghiu)

Stii o reteta de prajitura buna? Da click aici si trimite reteta
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri