(pentru 4 persoane):
- 1/2 capatana de salata "freeze"
- 1/2 capatana de salata obisnuita
- 2 legaturi de ridichi rosii
- 1 ardei galben gras
- 1 manunchi de ceapa verde
- 2 linguri otet de mere
- 6 linguri ulei de masline
- sare
- piper proaspat macinat
Mod de preparare:
1.Salata se spala si se scurge de apa(se centrifugheaza);Ridichiile se spala bine (nu se curata) si se taie in patru.
2.Ardeiul se taie jullien, ceapa verde in bucati de 3-4 cm.
3.Intr-un bol se rupe in bucati salata verde, se adauga celelalte verdeturi taiate.Se amesteca otetul de mere cu uleiul de masline ,sare si piper intr-o sticluta, pe care o agitam pana cand sarea se dizolva.Se pune amestecul rezultat peste salata si scuturam bine bolul, nu amestecam.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?