- apa
- sare
- faina
- ulei.Se poate folosi si untura pentru scovergi .
- zahar pudra
- gem sau branza de dorna.
Mod de preparare:
Gogosile se fac ca si la scovergi doar ca taiati foaia incat sa obtineti dreptunghiuri pe care le face-ti o crestare pe mijloc si intoarceti unul din capete prin mijloc.
Puteti face si cerculete cu ajutorul unui pahar .Lasati uleiul sa se incinga si apoi dati focul la moderat sa nu ardeti aluatul.Iar ca sa faceti gogosi umplute luati cu mana din coca fara a intinde foaia si rotunjiti cu palmele iar in mijloc puneti branza sau gem.
Cele cu branza sint chiar bune sa stiti.Cerneti zaharul pudra pe gogosi atunci cat sunt calde.Scovergile sint foarte bune prajite in untura iar taiati-le mai mult in lungime decat in latime.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Harada Roxana (Angelyka)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana