10 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
-2 oua
-1cartof mai mare
-un praf sare
-putin patrunjel verde tocat
Mod de preparare:
Cureti cartoful si il dai pe razatoarea mare, apoi il pui intr-o strecuratoare si-l clatesti cu apa rece. Il lasi sa se scurga putin si il pui la prajit in tigaia in care vei pregati omleta. Cand sunt prajiti bine (dar sa nu se arda), adaugi ouale batute bine. Lasi sa se prajeasca pe ambele parti, scoti compozitia din tigaie si presari sare in functie de preferinte. Putin patrunjel tocat presarat pe deasupra ii va da un aspect deosebit.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Elena Baciu (ag63bac)
Tu cum pregatesti mucenicii? Da click aici, trimite reteta ta si pe data de 4 martie va fi publicata pe site!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară