10 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
-2 oua
-1cartof mai mare
-un praf sare
-putin patrunjel verde tocat
Mod de preparare:
Cureti cartoful si il dai pe razatoarea mare, apoi il pui intr-o strecuratoare si-l clatesti cu apa rece. Il lasi sa se scurga putin si il pui la prajit in tigaia in care vei pregati omleta. Cand sunt prajiti bine (dar sa nu se arda), adaugi ouale batute bine. Lasi sa se prajeasca pe ambele parti, scoti compozitia din tigaie si presari sare in functie de preferinte. Putin patrunjel tocat presarat pe deasupra ii va da un aspect deosebit.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Elena Baciu (ag63bac)
Tu cum pregatesti mucenicii? Da click aici, trimite reteta ta si pe data de 4 martie va fi publicata pe site!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?