10 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
-2 oua
-1cartof mai mare
-un praf sare
-putin patrunjel verde tocat
Mod de preparare:
Cureti cartoful si il dai pe razatoarea mare, apoi il pui intr-o strecuratoare si-l clatesti cu apa rece. Il lasi sa se scurga putin si il pui la prajit in tigaia in care vei pregati omleta. Cand sunt prajiti bine (dar sa nu se arda), adaugi ouale batute bine. Lasi sa se prajeasca pe ambele parti, scoti compozitia din tigaie si presari sare in functie de preferinte. Putin patrunjel tocat presarat pe deasupra ii va da un aspect deosebit.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Elena Baciu (ag63bac)
Tu cum pregatesti mucenicii? Da click aici, trimite reteta ta si pe data de 4 martie va fi publicata pe site!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana