Dificultate:
redusa
Ingrediente:
este recomandat p�str�vul,dar la fel de bine poate fi flolsit �i �al�ul, crapul sau carasul,susan, l�maie, sare, piper alb
Mod de preparare:
Pe�tele - cur��at de solzi, se spal� bine in ap� rece, se las� la scurs, dup� care se t�v�le�te bine in susan; dac� pe�tele este prea mare, se poate sec�iona in lungul s�u �i t�iat dup� placul �i pofta stomacului fiec�ruia ; la p�str�v �i la carasul-crapul de dimensiunu reduse se poate l�sa �i capul pe�telui .
Se pune la pr�jit in ulei bine inc�lzit in prealabil (pentru a nu permite absorbirea uleiului in exces), se scoate bine rumenit pe un platou asezonat cu frunze de salat� verde, fire de p�trunjel proasp�t,legume fierte asortate, se agaug� sare, piper alb �i zeam� de l�maie dup� gust �i - obligatoriu - o sticl� de vin Sauvignon Blanc de Jidvei bine frapat.
Este un preparat delicios !
O reteta propusa de: Bo�ocan Adrian (adibozzocelcumplit)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară