Dificultate:
redusa
Ingrediente:
este recomandat pstrvul,dar la fel de bine poate fi flolsit i alul, crapul sau carasul,susan, lmaie, sare, piper alb
Mod de preparare:
Petele - curat de solzi, se spal bine in ap rece, se las la scurs, dup care se tvlete bine in susan; dac petele este prea mare, se poate seciona in lungul su i tiat dup placul i pofta stomacului fiecruia ; la pstrv i la carasul-crapul de dimensiunu reduse se poate lsa i capul petelui .
Se pune la prjit in ulei bine inclzit in prealabil (pentru a nu permite absorbirea uleiului in exces), se scoate bine rumenit pe un platou asezonat cu frunze de salat verde, fire de ptrunjel proaspt,legume fierte asortate, se agaug sare, piper alb i zeam de lmaie dup gust i - obligatoriu - o sticl de vin Sauvignon Blanc de Jidvei bine frapat.
Este un preparat delicios !
O reteta propusa de: Boocan Adrian (adibozzocelcumplit)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor