Peste cu susan

12:01, 29 Ianuarie 2008 publicat în Retete culinare

O reteta care in mod sigur te va impresiona si nu vei ezita sa o pregatesti de mai multe ori celor dragi.

Dificultate:
redusa

Ingrediente:

este recomandat pstrvul,dar la fel de bine poate fi flolsit i alul, crapul sau carasul,susan, lmaie, sare, piper alb

Mod de preparare:

Petele - curat de solzi, se spal bine in ap rece, se las la scurs, dup care se tvlete bine in susan; dac petele este prea mare, se poate seciona in lungul su i tiat dup placul i pofta stomacului fiecruia ; la pstrv i la carasul-crapul de dimensiunu reduse se poate lsa i capul petelui .
Se pune la prjit in ulei bine inclzit in prealabil (pentru a nu permite absorbirea uleiului in exces), se scoate bine rumenit pe un platou asezonat cu frunze de salat verde, fire de ptrunjel proaspt,legume fierte asortate, se agaug sare, piper alb i zeam de lmaie dup gust i - obligatoriu - o sticl de vin Sauvignon Blanc de Jidvei bine frapat.
Este un preparat delicios !

O reteta propusa de: Boocan Adrian (adibozzocelcumplit)

Citeste si:
5 metode de a te bucura de mâncarea de Sărbători în mod sănătos
5 metode de a te bucura de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri