IN ACEST ARTICOL:
O reteta care in mod sigur te va impresiona si nu vei ezita sa o pregatesti de mai multe ori celor dragi.

Dificultate:
redusa

Ingrediente:

este recomandat p�str�vul,dar la fel de bine poate fi flolsit �i �al�ul, crapul sau carasul,susan, l�maie, sare, piper alb

Mod de preparare:

Pe�tele - cur��at de solzi, se spal� bine in ap� rece, se las� la scurs, dup� care se t�v�le�te bine in susan; dac� pe�tele este prea mare, se poate sec�iona in lungul s�u �i t�iat dup� placul �i pofta stomacului fiec�ruia ; la p�str�v �i la carasul-crapul de dimensiunu reduse se poate l�sa �i capul pe�telui .
Se pune la pr�jit in ulei bine inc�lzit in prealabil (pentru a nu permite absorbirea uleiului in exces), se scoate bine rumenit pe un platou asezonat cu frunze de salat� verde, fire de p�trunjel proasp�t,legume fierte asortate, se agaug� sare, piper alb �i zeam� de l�maie dup� gust �i - obligatoriu - o sticl� de vin Sauvignon Blanc de Jidvei bine frapat.
Este un preparat delicios !

O reteta propusa de: Bo�ocan Adrian (adibozzocelcumplit)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri