Dificultate:
redusa
Ingrediente:
este recomandat p�str�vul,dar la fel de bine poate fi flolsit �i �al�ul, crapul sau carasul,susan, l�maie, sare, piper alb
Mod de preparare:
Pe�tele - cur��at de solzi, se spal� bine in ap� rece, se las� la scurs, dup� care se t�v�le�te bine in susan; dac� pe�tele este prea mare, se poate sec�iona in lungul s�u �i t�iat dup� placul �i pofta stomacului fiec�ruia ; la p�str�v �i la carasul-crapul de dimensiunu reduse se poate l�sa �i capul pe�telui .
Se pune la pr�jit in ulei bine inc�lzit in prealabil (pentru a nu permite absorbirea uleiului in exces), se scoate bine rumenit pe un platou asezonat cu frunze de salat� verde, fire de p�trunjel proasp�t,legume fierte asortate, se agaug� sare, piper alb �i zeam� de l�maie dup� gust �i - obligatoriu - o sticl� de vin Sauvignon Blanc de Jidvei bine frapat.
Este un preparat delicios !
O reteta propusa de: Bo�ocan Adrian (adibozzocelcumplit)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.