30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(pentru 8 persoane):12 andive, 32 felii fine de bacon, 200g.costita afumata taiata lamele subtiri, 2 linguri stafide , 2 linguri miere, 2 linguri verdeata taiata cu foarfecele, 50g.unt, sare, piper;
Mod de preparare:
1.Indepartati baza( cotorul) andivelor si taiati-le fasii.Incingeti untul intr-o tigaie , prajiti lamelele de costita afumata circa 5 minute si adaugati andivele , verdeata si stafidele.Sarati,piperati, turnati peste ele mierea si amestecati 5 minute pe foc iute , pana ce se evapora toata apa.
2.Asezati cate 2 felii de bacon pe un fund de lemn (in asa fel incat sa se suprapuna putin pe latura lunga), puneti la mijloc o lingurita cu varf din amestecul de andive +costita afumata, rulati feliile de bacon , fara sa le strangeti prea tare si legati pachetelul astfel obtinut cu sfoara de bucatarie.Repetati operatiunea , pana ce aveti cate 2 rulouri de andive pentru fiecare persoana.Puneti rulourile pe foc, intr-o tigaie (faragrasime ), si lasati-le 5 minute sa se prajeasca pana ce baconul devine putin crocant.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară