30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(pentru 8 persoane):12 andive, 32 felii fine de bacon, 200g.costita afumata taiata lamele subtiri, 2 linguri stafide , 2 linguri miere, 2 linguri verdeata taiata cu foarfecele, 50g.unt, sare, piper;
Mod de preparare:
1.Indepartati baza( cotorul) andivelor si taiati-le fasii.Incingeti untul intr-o tigaie , prajiti lamelele de costita afumata circa 5 minute si adaugati andivele , verdeata si stafidele.Sarati,piperati, turnati peste ele mierea si amestecati 5 minute pe foc iute , pana ce se evapora toata apa.
2.Asezati cate 2 felii de bacon pe un fund de lemn (in asa fel incat sa se suprapuna putin pe latura lunga), puneti la mijloc o lingurita cu varf din amestecul de andive +costita afumata, rulati feliile de bacon , fara sa le strangeti prea tare si legati pachetelul astfel obtinut cu sfoara de bucatarie.Repetati operatiunea , pana ce aveti cate 2 rulouri de andive pentru fiecare persoana.Puneti rulourile pe foc, intr-o tigaie (faragrasime ), si lasati-le 5 minute sa se prajeasca pana ce baconul devine putin crocant.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?