Ingrediente
- 4 cartofi
- 4 oua
- un paharel smantana
- 10 fire de ceapa verde
- marar tocat
- patrunjel tocat
- sare
- piper
Mod de preparare
Cartofii se fierb cu tot cu coaja. Dupa ce au fiert se curata de coaja si se taie in cubulete.
Ceapa se taie in feliute si se amesteca bine cu cartofii si verdeturile taiate si ele marunt. Se adauga sare si piper dupa gust.
Se pregateste o maioneza din oua si smantana si se amesteca cu cartofii.
Se mai poate pune deasupra verdeata.
Pofta buna!
Va recomandam si retetele:
Cartofi la cuptor
Cartofi gratinati
Aperitiv slovac din cartofi
Cosulete de cartofi
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!