Ingrediente
- 4 cartofi
- 4 oua
- un paharel smantana
- 10 fire de ceapa verde
- marar tocat
- patrunjel tocat
- sare
- piper
Mod de preparare
Cartofii se fierb cu tot cu coaja. Dupa ce au fiert se curata de coaja si se taie in cubulete.
Ceapa se taie in feliute si se amesteca bine cu cartofii si verdeturile taiate si ele marunt. Se adauga sare si piper dupa gust.
Se pregateste o maioneza din oua si smantana si se amesteca cu cartofii.
Se mai poate pune deasupra verdeata.
Pofta buna!
Va recomandam si retetele:
Cartofi la cuptor
Cartofi gratinati
Aperitiv slovac din cartofi
Cosulete de cartofi
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?