7 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
100 grame brinza dulce de vaci
2 oua
sare
Mod de preparare:
Brinza dulce de vaci se farimiteaza bine cu furculita, peste care se sparg 2 oua, se pune sare dupa gust, dupa care se toarna in tigaia incinsa cu ulei.
Se amesteca intr-una pina devine ca o pasta mai moale.
se serveste cu muratura sau salata de rosii .
O reteta propusa de: Darastean Persida (iulia)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.