30 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
3 oua
2 ardei grasi, mai mici(de preferinta unul rosu si unul verde)
1 ceapa medie
1 carnat afumat
1 rosie mare
sare, piper, vegeta(dupa gust)
marar (5-6 fire)
1-2 linguri ulei
Mod de preparare:
Se taie in bucatele ardeii, rosia, carnatul, ceapa; se pun intr-o tigaie impreuna cu uleiul si se calesc la foc potrivit timp de 10 minute.
Separat, intr-un castron, se bat ouale impreuna cu condimentele, dupa care se adauga in tigaie si se amesteca bine cu legumele si carnatul timp de 5 minute, pana ce se incheaga ouale. Se serveste calda, cu gogosari sau castraveti murati.
Pofta mare!
O reteta propusa de: Szollosi Andreea (Szollosi)
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili