30 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
3 oua
2 ardei grasi, mai mici(de preferinta unul rosu si unul verde)
1 ceapa medie
1 carnat afumat
1 rosie mare
sare, piper, vegeta(dupa gust)
marar (5-6 fire)
1-2 linguri ulei
Mod de preparare:
Se taie in bucatele ardeii, rosia, carnatul, ceapa; se pun intr-o tigaie impreuna cu uleiul si se calesc la foc potrivit timp de 10 minute.
Separat, intr-un castron, se bat ouale impreuna cu condimentele, dupa care se adauga in tigaie si se amesteca bine cu legumele si carnatul timp de 5 minute, pana ce se incheaga ouale. Se serveste calda, cu gogosari sau castraveti murati.
Pofta mare!
O reteta propusa de: Szollosi Andreea (Szollosi)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana