30 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
3 oua
2 ardei grasi, mai mici(de preferinta unul rosu si unul verde)
1 ceapa medie
1 carnat afumat
1 rosie mare
sare, piper, vegeta(dupa gust)
marar (5-6 fire)
1-2 linguri ulei
Mod de preparare:
Se taie in bucatele ardeii, rosia, carnatul, ceapa; se pun intr-o tigaie impreuna cu uleiul si se calesc la foc potrivit timp de 10 minute.
Separat, intr-un castron, se bat ouale impreuna cu condimentele, dupa care se adauga in tigaie si se amesteca bine cu legumele si carnatul timp de 5 minute, pana ce se incheaga ouale. Se serveste calda, cu gogosari sau castraveti murati.
Pofta mare!
O reteta propusa de: Szollosi Andreea (Szollosi)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară