20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
3 oua
50 grame telemea de vaca
50 ml lapte
50 gr malai grisat
sare, piper
1 lingura ulei
Mod de preparare:
Se sparg ouale intr-un castron, peste care se rade branza; se amesteca, apoi se adauga malaiul treptat (ca la mamaliga) si se pune laptele si condimentele.
Se toarna in tigaia incinsa in prealabil si se lasa pana ce se inmoaie malaiul (verificati cu o furculita).Se serveste calda, de preferat cu mustar. Pofta mare!
O reteta propusa de: Szollosi Andreea (Szollosi)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară