45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
-15-20 ciuperci medii sau mari (dupa preferinta)
-3 fire de praz
-200 grame cascaval
-1-2 oua
-sare
-piper
-10-15 masline negre(mai putin sarate)
-marar verde
Mod de preparare:
- se curata ciupercile si se retin piciorusele
- se toaca marunt, piciorusele ciupercilor, firele de praz,ciupercile si maslinele
- se rade peste compozitie pe razatoarea mica jumatate din cascaval
- se pun ouale intregi, piper si sare si se omogenizeaza bine
- cu compozitia respeciva se umplu ciupercile
- peste ciupercile umplute bine se pun banuti din cascavalul ramas(banutii se pun exact cat gaura de la ciuperca, la cuptor el se intinde si va acoperi toata circumferinta ciupercii)
O reteta propusa de: Ursu Simona (simonaramona)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă