45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
-15-20 ciuperci medii sau mari (dupa preferinta)
-3 fire de praz
-200 grame cascaval
-1-2 oua
-sare
-piper
-10-15 masline negre(mai putin sarate)
-marar verde
Mod de preparare:
- se curata ciupercile si se retin piciorusele
- se toaca marunt, piciorusele ciupercilor, firele de praz,ciupercile si maslinele
- se rade peste compozitie pe razatoarea mica jumatate din cascaval
- se pun ouale intregi, piper si sare si se omogenizeaza bine
- cu compozitia respeciva se umplu ciupercile
- peste ciupercile umplute bine se pun banuti din cascavalul ramas(banutii se pun exact cat gaura de la ciuperca, la cuptor el se intinde si va acoperi toata circumferinta ciupercii)
O reteta propusa de: Ursu Simona (simonaramona)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară