Timp de preparare:
60 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
(pentru 6 persoane)
- 500 g branza
- 4 oua
- 140 g gris
- sare
- 400 g somon afumat
- 2 lamai
- 50 g masline
- un manunchi de marar proaspat
Mod de preparare:
1.Branza, pasirata prin sita,se amesteca cu ouale, grisul si putina sare .Se amesteca bine si se tine in frigider 1 h.
2. Din compozitia de branza , cu mainile ude , facem galuste, perfect rotunde, de marimea unei nuci , pe care le fierbem 5 minute , in apa sarata.
Se scurg galustele,apoi se pun pe o farfurie , si , pe fiecare se aseaza cate o felie de somon afumat, sub forma unui cuib, unde vom pune cate o maslina.Ornam cu felii de lamaie si fire de marar proaspat.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.