Timp de preparare:
60 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
(pentru 6 persoane)
- 500 g branza
- 4 oua
- 140 g gris
- sare
- 400 g somon afumat
- 2 lamai
- 50 g masline
- un manunchi de marar proaspat
Mod de preparare:
1.Branza, pasirata prin sita,se amesteca cu ouale, grisul si putina sare .Se amesteca bine si se tine in frigider 1 h.
2. Din compozitia de branza , cu mainile ude , facem galuste, perfect rotunde, de marimea unei nuci , pe care le fierbem 5 minute , in apa sarata.
Se scurg galustele,apoi se pun pe o farfurie , si , pe fiecare se aseaza cate o felie de somon afumat, sub forma unui cuib, unde vom pune cate o maslina.Ornam cu felii de lamaie si fire de marar proaspat.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse