Este un aperitiv rafinat, pe care il putem insoti de un vin alb sec.

Timp de preparare:
60 - min

Dificultate:
medie

Ingrediente:
(pentru 6 persoane)

  • 500 g branza
  • 4 oua
  • 140 g gris
  • sare
  • 400 g somon afumat
  • 2 lamai
  • 50 g masline
  • un manunchi de marar proaspat

Mod de preparare:

1.Branza, pasirata prin sita,se amesteca cu ouale, grisul si putina sare .Se amesteca bine si se tine in frigider 1 h.

2. Din compozitia de branza , cu mainile ude , facem galuste, perfect rotunde, de marimea unei nuci , pe care le fierbem 5 minute , in apa sarata.

Se scurg galustele,apoi se pun pe o farfurie , si , pe fiecare se aseaza cate o felie de somon afumat, sub forma unui cuib, unde vom pune cate o maslina.Ornam cu felii de lamaie si fire de marar proaspat.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Citeste si:
Tocana de caprioara cu mere
Tocana de caprioara cu mere


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri