Timp de preparare:
60 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
(pentru 6 persoane)
- 500 g branza
- 4 oua
- 140 g gris
- sare
- 400 g somon afumat
- 2 lamai
- 50 g masline
- un manunchi de marar proaspat
Mod de preparare:
1.Branza, pasirata prin sita,se amesteca cu ouale, grisul si putina sare .Se amesteca bine si se tine in frigider 1 h.
2. Din compozitia de branza , cu mainile ude , facem galuste, perfect rotunde, de marimea unei nuci , pe care le fierbem 5 minute , in apa sarata.
Se scurg galustele,apoi se pun pe o farfurie , si , pe fiecare se aseaza cate o felie de somon afumat, sub forma unui cuib, unde vom pune cate o maslina.Ornam cu felii de lamaie si fire de marar proaspat.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară