Ingrediente
6 ardei
200 g branza de burduf
100 g unt
1 ceapa
o lingura de mustar
boia
Ceapa se da pe razatoarea mica. Apoi, se amesteca cu branza, margarina (incalzita in prealabil), mustarul si boiaua pana se obtine o pasta.
Ardeii se spala si se curata de samburi si nervuri. Apoi, se umplu ardeii cu pasta de branza si se lasa la frigider timp de o ora. Apoi, se taie rondele.
Masline umplute
Ingrediente
200 g masline mari
40 g margarina
o lingurita de pasta de peste.
Maslinele se fierb putin in apa pentru a se desara. Apoi, se taie maslinele pe lungime si se scoate cu grija samburele. Pasta de peste se freaca cu unt. Crema astfel obtinuta se foloseste pentru umplerea maslinelor.
Rosii umplute
Ingrediente
8 rosii
100 g orez
maioneza
2 legaturi de marar
salata verde
Se spala rosiile si se scobesc de miez. Se sareaza si se lasa cu gura in jos pentru a se scurga zeama. Se fierbe orezul, se lasa la racit si se amesteca cu maioneza, se asezoneaza cu sare si piper si se adauga mararul tocat marunt. Se umplu rosiile cu amestecul rezultat.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie