Ingrediente
6 ardei
200 g branza de burduf
100 g unt
1 ceapa
o lingura de mustar
boia
Ceapa se da pe razatoarea mica. Apoi, se amesteca cu branza, margarina (incalzita in prealabil), mustarul si boiaua pana se obtine o pasta.
Ardeii se spala si se curata de samburi si nervuri. Apoi, se umplu ardeii cu pasta de branza si se lasa la frigider timp de o ora. Apoi, se taie rondele.
Masline umplute
Ingrediente
200 g masline mari
40 g margarina
o lingurita de pasta de peste.
Maslinele se fierb putin in apa pentru a se desara. Apoi, se taie maslinele pe lungime si se scoate cu grija samburele. Pasta de peste se freaca cu unt. Crema astfel obtinuta se foloseste pentru umplerea maslinelor.
Rosii umplute
Ingrediente
8 rosii
100 g orez
maioneza
2 legaturi de marar
salata verde
Se spala rosiile si se scobesc de miez. Se sareaza si se lasa cu gura in jos pentru a se scurga zeama. Se fierbe orezul, se lasa la racit si se amesteca cu maioneza, se asezoneaza cu sare si piper si se adauga mararul tocat marunt. Se umplu rosiile cu amestecul rezultat.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară