Din cantitatea de mai jos,obtinem un platou mare de salata sau doua mai mici.

Timp de preparare:
40-50 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

4 morcovi,4 cartofi mari,o telina,o cutie mica de ciuperci,o cutie mica de mazare,1 piept de pui fiert sau 150-200g carne de vita sau porc fiarta,3 castraveciori acri,3-4 gogosari acri,un mar ras,200-300g maioneza,dupa preferinte,O lamiie,o lingura de mustar,sare dupa gust.

Mod de preparare:

Se fierb legumele foarte bine,la fel si carnea.
Se toaca toate cubulete foarte mici,la fel si castraveciorii si gogosarii,dupa care se adauga mazarea,ciupercile fierte si taiate la fel,maioneza,o lingura mustar,zeama de lamiie si se amesteca foarte bine.
La sfirsit se adauga un mar mare ras,daca preferam,daca nu,se poate renunta.
La fel se poate renunta la mazare sau la ciuperci si sa adaugam doar una din aceste ingrediente.Se adauga sare dupa gust.Salata de boeuf

se orneaza cu maioneza .

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui

Pofta buna!

O reteta propusa de: Liliana (lylyanab)

SARBATORI FERICITE !


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri