* Optional puteti pune si putin sofran daca va este de prisos prin casa si vreti sa iasa totul mai galbior.
Amestecul final
Intr-o tava de cuptor se rastoarna orezul gata fiert peste care se pun feliute de rosii, ardei gras verde, rosu si/sau galben taiate in cubulete mici.
Se acopera amestecul cu sosul Beryani vege sau non-vege-tarian si se da la cuptor pentru cca. 10 - 15 minute pana orezul absoarbe sosul si suprafata prinde o usoara culoare aramie.
Servirea
Deoarece orezul iese destul de condimentat, se serveste asociat (si nu amestecat) cu sosul racoritor de iaurt amestecat cu rosii si catraveti taiati foarte marunt - o imbucatura de orez condimentat, o lingurita de iaurt racoritor s.a.m.d. pana papati tot.
POFTA BUNA !
O reteta propusa de Ioan Vasile Dudushache
Va recomandam si alte articole:
1. Orez delicios
2.Pui cu orez
3.Pui cu orez si legume
COMUNITATEA DELLY
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea DELLY!
Sugestiile si parerile sunt binevenite!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?