IN ACEST ARTICOL:
Supa usor de pregatit, rapida si ieftina.
Timp de preparare:
30-40 min

Dificultate:
redusa

Ingrediente:

1 morcov
1 patrunjel
1 pastarnac, telina - una mica, sau o jumatate
2-3 cartofi
o lamaie
3-4 catei de usturoi pisati
smantana
condimente: foaie de dafin, piper, leustean(e bun si cel uscat)
o conserva de peste in ulei - la alegere - sare.

Mod de preparare:

Se curata toate zarzavaturile si se taie felii subtiri. Cartofii se curata si se taie cuburi. Se pun 2 litri de apa la fiert. Cand fierbe se adauga zarzavatul si cartofii.
Dupa ce da in clocot iar, se poate adauga si foaia de dafin. Cand zarzavatul e aproape fiert, se desface conserva si se adauga continutul in supa. Dupa dorinta , se pot indeparta oasele din carnea de peste, dar nu este obligatoriu, pentru ca sunt deja inmuiate si nu se vor simti.
Cand se considera ca a fiert suficient, supa se ia de pe foc si se drege cu usturoiul pisat, cu sucul stors din lamaie si cu frunzele de leustean. Se gusta si se mai adauga sare , daca e nevoie. La servire se pune in fiecare farfurie o lingura de smantana.

POFTA BUNA !

O reteta propusa de: Daniela Mariana Zamostean (d_zamostean)

SARBATORILE DE IARNA se apropie. Daca doresti sa afli o reteta anume da click aici si spune-ne ce reteta de sarbatori te-ar interesa. De asemenea, poti trimite chiar tu o reteta prin optiuneatrimite reteta.

COMUNITATEA DELLY

Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera
comunitatea DELLY!

Da click aici pentru a ne trimite sugestiile si parerile tale

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri