Ingrediente:
- oase vita
- ceapa
- morcov
- telina
- un buchetel de conopida
- cateva foi de varza
- 1 ceasca mazare(din conserva/congelata)
- 4/5 catei de usturoi
- 1 ceasca suc rosii
- 1/2 cana smantana
- verdeata
- piper
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Se fierb oasele de vita, aruncandu-se prima apa. Se pun iar la fiert(cu sare),iar cand sunt gata de jumatate se adauga ceapa, morcovul si telina(taiate nu foarte fin), lasandu-se sa fiarba impreuna inca 15 min. Se adauga apoi conopida(desfacuta buchetele mici), varza taiata ca pentru salata sau mancare si mazarea(optional puteti adauga si un cartof taiat cubulete).
Cand sunt toate aproape gata fierte, se adauga usturoiul pisat, sucul de rosii, smantana, piper si la final verdeata.
Pofta buna!(garantat este foarte gustoasa si merita incercata si numai pentru a mai iesi din "rutina" culinara de zi cu zi)
O reteta propusa de: Deaconeasa Carmen (deaconeasa_carmen)
COMUNITATEA DELLY
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea DELLY!
Sugestiile si parerile sunt binevenite!
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!