Ingrediente:
- oase vita
- ceapa
- morcov
- telina
- un buchetel de conopida
- cateva foi de varza
- 1 ceasca mazare(din conserva/congelata)
- 4/5 catei de usturoi
- 1 ceasca suc rosii
- 1/2 cana smantana
- verdeata
- piper
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Se fierb oasele de vita, aruncandu-se prima apa. Se pun iar la fiert(cu sare),iar cand sunt gata de jumatate se adauga ceapa, morcovul si telina(taiate nu foarte fin), lasandu-se sa fiarba impreuna inca 15 min. Se adauga apoi conopida(desfacuta buchetele mici), varza taiata ca pentru salata sau mancare si mazarea(optional puteti adauga si un cartof taiat cubulete).
Cand sunt toate aproape gata fierte, se adauga usturoiul pisat, sucul de rosii, smantana, piper si la final verdeata.
Pofta buna!(garantat este foarte gustoasa si merita incercata si numai pentru a mai iesi din "rutina" culinara de zi cu zi)
O reteta propusa de: Deaconeasa Carmen (deaconeasa_carmen)
COMUNITATEA DELLY
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea DELLY!
Sugestiile si parerile sunt binevenite!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară