Ingrediente
- 6 oua
- 250 g zahar
- 200 g pudra
- 250 ml apa rece
- ½ kg de faina
- scortiosoara
- 90 g nuci
- 1 lingurita de bicarbonat dizolvat intr-o lingura de otet
Mod de preparare
Se separa galbenusurile de albusuri si galbenusurile cu zaharul se freaca cu lingura de lemn timp de 5-7 minute.
Se adauga faina, zaharul pudra ars si stins cu apa (trebuie sa fie si racit), albusurile batute foarte bine, bicarbonat si scortisoara.
Se unge o tava cu ulei si se da si cu putina faina si se adauga intreaga compozitie.
Pe deasupra se pun nucile si se lasa tava la foc potrivit.
Pofta dulce!
Va mai recomandam si urmatoarele retete:
1. Prajitura betiva
2. Prajitura cu prune
3. Prajitura cu dulceata de caise
4. Alba ca zapada
5. Prajitura cu branza de vaci
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?