Ingrediente
- 6 oua
- 250 g zahar
- 200 g pudra
- 250 ml apa rece
- ½ kg de faina
- scortiosoara
- 90 g nuci
- 1 lingurita de bicarbonat dizolvat intr-o lingura de otet
Mod de preparare
Se separa galbenusurile de albusuri si galbenusurile cu zaharul se freaca cu lingura de lemn timp de 5-7 minute.
Se adauga faina, zaharul pudra ars si stins cu apa (trebuie sa fie si racit), albusurile batute foarte bine, bicarbonat si scortisoara.
Se unge o tava cu ulei si se da si cu putina faina si se adauga intreaga compozitie.
Pe deasupra se pun nucile si se lasa tava la foc potrivit.
Pofta dulce!
Va mai recomandam si urmatoarele retete:
1. Prajitura betiva
2. Prajitura cu prune
3. Prajitura cu dulceata de caise
4. Alba ca zapada
5. Prajitura cu branza de vaci
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare