- piept de pui dezosat
- cascaval
- ou
- pesmet
- ulei
- sare
- piper
Pieptul de pui se taie fasii foarte subtiri (1-2 mm), cascavalul la fel, pieptul de pui se sareaza si pipereaza dupa gust.Apoi se pune, ca la sandwich, doua felii de piept de pui si la mijloc una de cascaval.se fac asa cate portii doriti, apoi se tavalesc prin pesmet apoi ou si se prajesc in ulei.
Sunt ideale pentru copii, cu garnitura de piure sau cartofi prajiti.
Si cu salata de varza ....super.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Cirnaru Cristina (kkrisstina1)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?