- piept de pui dezosat
- cascaval
- ou
- pesmet
- ulei
- sare
- piper
Pieptul de pui se taie fasii foarte subtiri (1-2 mm), cascavalul la fel, pieptul de pui se sareaza si pipereaza dupa gust.Apoi se pune, ca la sandwich, doua felii de piept de pui si la mijloc una de cascaval.se fac asa cate portii doriti, apoi se tavalesc prin pesmet apoi ou si se prajesc in ulei.
Sunt ideale pentru copii, cu garnitura de piure sau cartofi prajiti.
Si cu salata de varza ....super.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Cirnaru Cristina (kkrisstina1)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară