- piept de pui dezosat
- cascaval
- ou
- pesmet
- ulei
- sare
- piper
Pieptul de pui se taie fasii foarte subtiri (1-2 mm), cascavalul la fel, pieptul de pui se sareaza si pipereaza dupa gust.Apoi se pune, ca la sandwich, doua felii de piept de pui si la mijloc una de cascaval.se fac asa cate portii doriti, apoi se tavalesc prin pesmet apoi ou si se prajesc in ulei.
Sunt ideale pentru copii, cu garnitura de piure sau cartofi prajiti.
Si cu salata de varza ....super.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Cirnaru Cristina (kkrisstina1)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei