- piept de pui dezosat
- cascaval
- ou
- pesmet
- ulei
- sare
- piper
Pieptul de pui se taie fasii foarte subtiri (1-2 mm), cascavalul la fel, pieptul de pui se sareaza si pipereaza dupa gust.Apoi se pune, ca la sandwich, doua felii de piept de pui si la mijloc una de cascaval.se fac asa cate portii doriti, apoi se tavalesc prin pesmet apoi ou si se prajesc in ulei.
Sunt ideale pentru copii, cu garnitura de piure sau cartofi prajiti.
Si cu salata de varza ....super.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Cirnaru Cristina (kkrisstina1)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?