Ingrediente
- 6 oua
- 250 g zahar
- 200 g pudra
- 250 ml apa rece
- ½ kg de faina
- scortiosoara
- 90 g nuci
- 1 lingurita de bicarbonat dizolvat intr-o lingura de otet
Mod de preparare
Se separa galbenusurile de albusuri si galbenusurile cu zaharul se freaca cu lingura de lemn timp de 5-7 minute.
Se adauga faina, zaharul pudra ars si stins cu apa (trebuie sa fie si racit), albusurile batute foarte bine, bicarbonat si scortisoara.
Se unge o tava cu ulei si se da si cu putina faina si se adauga intreaga compozitie.
Pe deasupra se pun nucile si se lasa tava la foc potrivit.
Pofta dulce!
Va mai recomandam si urmatoarele retete:
1. Prajitura betiva
2. Prajitura cu prune
3. Prajitura cu dulceata de caise
4. Alba ca zapada
5. Prajitura cu branza de vaci
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.